Ecolines-Home Kft.

Termékeink: Rattanexclusive - kerti bútorok, Boohome - beltéri bútorok, Green Deck - wpc teraszburkolatok.

Termékeink - rattan kerti bútorok

Kérjük látogasson el weboldalainkra, ahol bővebb információt kaphat a termékekről.

Rattanexclusive kerti bútorok: https://www.rattanexclusiveshop.hu/
Rattan kerti bútoraink között megtalálhatók étkező szettek, ülőgarnitúrák, napágyak és egyéb kiegészítők is. Termékeink a magas minőséget képviselik, megfizethető áron.

Megfizethető stílus és minőség - több mint 10 éves tapasztalattal.

Ön közvetlenül az importőrtől vásárolhatja meg a termékeket, kedvező áron! Cégünk 2005 óta gyártatja és forgalmazza, a kíváló minőségű, egyedi tervek alapján készült rattan kerti bútorokat. Folyamatosan megújuló designnal és készlettel várjuk kedves vásárlóinkat. Mivel cégünk közvetlen importőr, ezért kedvező árakon tudjuk kerti bútorainkat értékesíteni. Minden termékünk egyedi Rattanexclusive logóval ellátott.

Termékeink - Wpc teraszburkolatok

Green Deck Wpc teraszburkolat: www.wpc-teraszburkolatok.hu
Wpc teraszburkolat termékeink, időtálló, prémium minőségű termékek. Elsősorban teraszburkolatok, de megtalálhatók kerítés elemek is kínálatunkban.

10 éve forgalmazzuk termékünket, melyek a kíváló minőségnek köszönhetően méltán népszerűek vásárlóink körében! A Green Deck wpc teraszburkolat, bambusz és műanyag kompozit anyag keverékei, 60% bambusz és 40% műanyag örleménye. A gyártás során újra hasznosított anyagokat használnak fel, ezért környezetbarát termék. Előnye, hogy szemben a fa teraszokkal, a wpc burkolatot nem kell felületkezelni, így időt és pénzt takaríthatunk meg vele. Felülete nem szálkásodik, nem reped. A wpc deck 4 féle színben kapható ( wenge, szürke,bankirai és choco ), könnyen választhatunk ízlésünk szerint. A legújabb, legdivatosabb színek napjainkban a wenge és a grey. A bankirai és choco kíváló választás a hagyományos stílust kedvelőknek.

Környezetbarát: Az egyik ok, amiért bambuszt használunk wpc termékeinkben, az az, hogy képes elviselni a szélsőséges körülményeket, amelyeket a legtöbb természetes anyag nem tud. Általában a bambusz napi 20-30 cm-rel nő, de vannak olyan fajtái, amelyek napi akár 91 cm-t is növekedhetnek. A leggyorsabban növő bambuszok általában trópusi vagy szubtrópusi éghajlaton találhatók, és kedvező talaj- és időjárási körülmények között nagyon nagyra is nőhetnek. Néhány fajta akár évente több mint 30 méter magasra is megnőhet.

Termékeink - Beltéri bútorok

appali bútorok kiváló minőségben, a BOO Home kínálatából. Közvetlenül a gyártótól, kedvező áron. Cégünk 10 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik. A Boo Home termékek, magas minőségűek, elérhető árakon. Termékeink között megtalálhatók a nappali garnitúrákülőgarnitúrák, sarok garnitúrák, nappali kávézó asztalok illetve egyéb kiegészítők is.Modern  Design Bútorok a BOO Home kínálatából. Egyedi gyártású bútorok, melyek  kisebb illetve nagyobb lakásokba is megfelelnek. Fiatalos megjelenésükkel az Ön otthonában is exkluzív környezetet teremtenek. A legtöbb bútor jellemzően modern tervezésű, egyedi anyagokból készül, amelyek új perspektívát adnak az otthonok berendezésénél.

Boohome beltéri bútorok: www.boohome.hu
Prémium minőségű beltéri bútorok.

prémium bútor